EBH Hírlevél – 2018 szeptember


Kedves Kollégák!

Az ECODOME irodaház elkészült, a munka végeredményének képeit itt láthatjátok.

Októberben elkészül a Balusztrád irodaház felújítása is, ennek képeit is hamarosan megosztjuk Veletek.
Addig is egy pár FCSM fotó (= Fővárosi Csatornázási Művek) következik, ami hamarosan honlapunk tartalmát is gazdagítja.

 

Az első EBHű! díj meglepetésszerű átadása Zsókának – kis tortázás keretében – megtörtént az egyik hosszú szeptemberi munkanap végén.
A díjjal kapcsolatos pozitív fejlemény, hogy a díj értéke – természetesen visszamenőleg – emelkedik, azaz 75.000 Ft-os jutalomban részesül minden díjazott!

Az EBHű! díj 2. körében összesen nyolc kollégát jelöltetek: nekik szívből gratulálunk, mivel ez azt jelenti, hogy lelkiismeretes munkájukkal kiérdemelték munkatársaik elismerését.

Bereczki Botond

Búvár Attila

Frajka Botond

Hidvégi András

Széll Henrietta

Takáts Anna

Tóth Zsanett

Vető-Boros Krisztián

A Tőletek kapott indoklások alapján a cégvezetés a második EBHű! díjat a következő személyeknek ítélte:

Takáts Anna
„Azért nevezem ebben a hónapban Takáts Annát az EBHű díjra, mert a termelés-előkészítő munkakör minden területén megmutatta, hogy azt hogyan lehet maximális odaadással és eredménnyel végezni.
Ehhez kellett az a hozzáállás, az a befektetett munka és munkaidő, amit Ő lelkesen, önfeláldozóan beletett. Sok esetben már reggel 7.00-kor az irodában kezdett, hogy a projekt és/vagy a kollégák részére biztosítsa a szükséges feltételeket, és késő este 22.00-23-00 között is kinyitotta a laptopját, ha úgy érezte, hogy szükség van arra, hogy azt a szerződést, ártükröt, vagy fontos információt elküldje a címzetteknek. Amellett, hogy a napi termeléshez szükséges feladatait határidőre elvégezte, időben teljesítette a céges belső dokumentációk (pl.: büdzsé) elküldését, talán egész cégszinten az elvárt minőségben egyedül Ő. A kollégákkal, alvállalkozókkal a kedves, megértő, segítőkész hozzáállása olyan légkört teremt, amiben könnyű, hatékony és érdemes dolgozni. Elsősorban a munkaetikája, precizitása, önálló munkavégzése, hatékonysága és különleges hozzáállása miatt jelölöm a díjra. Ezzel elég magasra tette a mércét saját maga és minden EBH-s dolgozó számára, de csak így lehet azokat a célokat elérni, amelyeket a cég megfogalmazott a jövőre nézve.”

Frajka Botond
“Frajka Botond építésvezető, az ECODOM irodaházon végzett munkája miatt mind hozzáállásban, mind szakmai hozzáértésben, probléma megoldásban kiválóan teljesített. Botond pl. a napi iskolai órái után minden este kiment a munkaterületre ellenőrizni a helyszínt, és leszervezni a következő napi teendőket.”

Annának és Botondnak ezúton is gratulálunk!
Október 26-ig várjuk az EBHű! díj következő fordulójának jelöléseit, lehetőleg az előző indoklások minőségében!

 

A Világgazdaság augusztus 31-én jelentette meg Építőipari mellékletét, melyben az EBH INVEST részéről Tancz János-sal készült egy interjú (ami egyben a melléklet leghosszabb anyaga is volt…).
A megjelenés az alábbi képeken, ill. a tárgyalóban megtalálható lapszámban is olvasható.

 

Új projektünk az V. kerület kiemelt részén, a belváros „legközepén”, az Irányi utcában kezdődött, ahol egy komplett társasházi épületet alakítunk át irodaháznak.
projektvezető: Vető-Boros Krisztián
termelés előkészítő: Kasik Tamás, Sári Boglárka
építésvezető: Kapornai Richárd, Góczán Zoltán
felelős műszaki vezető: Vető-Boros Krisztián
A projekt értéke: 1.105 e Mrd

„Mindenki hozzon még egy embert!” 
Avagy ismerőseid közül ajánlj, hozz az EBH-hoz szakembert – és ha beválik, megjutalmazunk 50 ezer Ft-tal!
Ismeretségi körödben vannak olyan jó szakemberek*, akiknek munkája cégünk számára is hasznos lenne?
Ajánld be őt az adott szakterület vezetőjének (lehetőleg egy CV / önéletrajz kíséretében), és ha beválik (a próbaidő letelte után is velünk tolja a szekeret), akkor minden egyes szakember ajánlása 50 ezer Ft-ot jelent Neked!

*Az igazgató beosztású vezetők a „Dolgozó hoz munkatársat” program díjazásában akkor részesülhetnek, ha nem saját területükre ajánlanak munkatársat. A „Dolgozó hoz munkatársat” program részletes szabályzatát október folyamán dolgozzuk és hirdetjük ki. Addig is bátran kérdezd Tancz Jánost, vagy tegyél javaslatot neki a témában!

 

NE FELEDJÉTEK! Október 26-ig várjuk az EBHű! díj következő fordulójának jelöltjeit Tancz Jánosnak küldve.