Párhuzamosan két szállodafelújítási projektet kezdünk a Mérleg utcában 2019 novemberében

A Gresham-palota közvetlen szomszédságában, a CPI Property Group számára két hotelt alakítunk ki. A Mérleg utcai egyik épület esetében ez teljes felújítást, míg a másik ingatlan esetében teljes funkcióváltást és bővítést, átépítést jelent.

  • A főváros V. kerületében, a Mérleg utca 4. szám alatti – 1948-ban Hild József tervei alapján épült – irodaházat háromcsillagos szállodává alakíttatja át a CPI Retail One Kft.
    A 3.720 négyzetméter alapterületű ingatlanon a következő időszakban emeletráépítést, új koporsófödémet és lépcsőház kialakítását, valamint új liftház kialakítását végezzük.
  • A fenti ingatlan közvetlen szomszédságában (a Mérleg utca 6. szám alatt) a CPI szállodai üzletága üzemeltette eddig a 4*-os Starlight Suiten Hotel Budapest szállodát, melynek felújítását követően az üzemeltető CPI Hotels Hungary Kft. a Mamaison brand égisze alatt megnyíló hotellel a 4* Superior minősítést célozza meg. Az épület 2.160 m2-én a feladat a szálloda teljes modernizálása: a wellness-részleg kiépítésén kívül – a recepciós tér és a lobby átalakítása mellett – a hotel 54 lakosztályának teljes felújítása.