Projekt neve:
A Hilton Budapest északi szárnyának teljes felújítása
Munkavégzés helye:
1014 Budapest, Hess András tér 1-3.
Feladat:
136 db szoba és a kapcsolódó folyosók felújítása: a Hilton Budapest II/2. ütem (északi szárnyban vendégszobák és folyosók felújítása valamint ablakcserék és belső homlokzati hőszigetelése)
Alapadatok:
5.000 m2
Kivitelezés időtartama:
2015 november -2016 június
Megbízó:
Danubius Hotels Nyrt.

Megtiszteltetés és az utóbbi időszak meghatározó szakmai feladata volt cégünk számára, hogy elnyertük a Várnegyedben található Hilton Budapest teljes északi szárnyának generál-felújítási megbízását (vendégszobák és folyosók, közösségi terek felújítása, valamint ablakcsere és belső homlokzati hőszigetelés).

A szárny felújítása betonvázig történő lecsupaszítást jelentett belülről, valamint a homlokzati fém nyílászárók cseréjét, a szobák – és hozzájuk kapcsolódó fürdőszobák – építőmesteri és belsőépítészeti, ún. fit-out kialakítását bútorzattal.

A feladat – a rendkívül rövid határidő ellenére – az északi szárny 136 szobájának fit-out kivitelezésén kívül tartalmazta a közlekedési folyosók, közösségi terek felújítását is. A szárny teljes felújítása során természetesen a kapcsolódó erős- és gyengeáramú elektromos rendszerek modernizálását is elvégeztük (tűzjelző, intelligens jelenlét érzékelő, telefon, TV stb.).

A szálloda a felújítás közben is zavartalanul fogadta a vendégeket.

Nézze meg a felújított épületet