Projekt neve:
A Bajcsy-Vadász Irodaház teljes körű belső felújítása (tervezés, kivitelezés)
Munkavégzés helye:
1054 Budapest, Vadász u. 23.
Feladat:
Belsőépítészeti tervezés és (fit-out) kivitelezés, teljes gépészeti felújítás, árnyékolt szoba (ún. Faraday-kalitka) kialakítása, magas fokú biztonsági feltételeknek megfelelő szerverközpont kialakítása
Alapadatok:
11.000 m2
Kivitelezés időtartama:
2014 augusztus - 2015 augusztus
Megbízó:
Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal

Az V. kerület egyik legforgalmasabb csomópontja mellett, a Hold utcai piactól 1 percre található a Bajcsy-Irodaház, melyet a Bajcsy-Zsilinszky út és a Vadász utca határol. Az irodaház teljes körű felújítása szakembereink irányításával zajlott, amely magában foglalta a tervezést és a fit-out munkálatok elvégzését is.

A projekt során bruttó 11.000 m2-nél több irodai alapterületet újítottunk fel. A belsőépítészeti tervezés és (fit-out) kivitelezés a teljes gépészetre, és több kulcsfontosságú gyengeáramú részterületre is kiterjedt.

Egyik kiemelt szakmai feladatunk volt az épület egyes területein az egyedi intarziás parketta, valamint az eredeti faburkolatok felújítása.

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal épületében nemcsak árnyékolt szobát, ún. Faraday-kalitkát, de két komolyabb, magas fokú biztonsági feltételeknek megfelelő szerverközpontot is kiépítettünk (a terem hűtését, ill. teljes gépészeti háttérmunkálatait is mi oldottuk meg).

Irányításunkkal 300 adagos főzőkonyha került megtervezésre és kialakításra, valamint az irodaházat teljesen egyedi bútorozással adtuk át (egyedi lámpák, design-szőnyegek stb.).

A V. kerületi, belvárosi irodaház felújítását és átépítését az EBH INVEST végezte.

Nézze meg a felújított épületet