Csarnok- és ipari létesítmények


Célunk az optimális méretű, hatékony és biztonságos létesítmények létrehozása az ügyfelek igényeinek és iparági szabványoknak megfelelően.

Generálkivitelezés


Elsősorban közintézmények, hotelek és irodaházak professzionális magasépítési beruházásait és belsőépítészeti munkálatait menedzseljük, valamint ehhez kapcsolódóan szerkezet- és mélyépítési kivitelezéseket végzünk.

Vállalati rezsicsökkentés


VAN MEGOLDÁS AZ ENERGIA-KRÍZISRE! Vállalati energetikai korszerűsítési megoldás: növelje ingatlanának piaci értékét, versenyképességét és csökkentse energia-költségeit akár 61,84%-kal.

Ingatlanfejlesztés


Cégünk 2004-ben ingatlanfejlesztések megvalósítására alakult. Saját beruházásaink keretében elsősorban fővárosi társasházi lakóingatlanokat építünk. A kivitelezés történhet zöldmezős beruházásként, de akár meglévő ingatlan bővítésével is.

Fit-out munkálatok / Irodaterület-kiépítés


Az utóbbi időszakban számos olyan projektet végeztünk szoros határidővel, késedelem nélkül, ahol végleges tervezést követően belső befejező szakipari, ún. fit-out munkákat teljesítettünk az átadási határidő tartásával.

Műemlékfelújítás


Számtalan műemlék restaurálási és rekonstruálási projektet bonyolítunk országszerte. Legyen szó akár kastély, múzeum, egyházi ingatlan vagy társasház felújításáról, célunk a kiemelkedő minőség elérése.