Cégünk folyamatosan bővülő csapatába jelenleg is keresünk munkatársakat a következő pozíciókra

MARKETING KOORDINÁTOR

TERMELÉS ELŐKÉSZÍTŐ GYAKORNOK

HELYSZÍNI ÉPÍTÉSVEZETŐ GYAKORNOK

AJÁNLATADÓ MÉRNÖK, PÁLYÁZAT ELŐKÉSZÍTŐ

PROJEKT KOORDINÁTOR / TERMELÉS ELŐKÉSZÍTŐ

AJÁNLATÍRÓ / AJÁNLAT KÉSZÍTŐ

PROJEKTMENEDZSER, PROJEKTVEZETŐ

ÉPÍTÉSVEZETŐ

VILLAMOS MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ

GÉPÉSZ MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ

Miért jó nálunk dolgozni?

Számunkra a Munkavállaló érték

Számunkra a Munkavállaló érték

Legnagyobb értékünk a Munkavállalóink, és a közösen végzett minőségi és eredményes munka. Hiszen csak Veletek együtt tudnak minőségi módon, idő- és költségkereteken belül megvalósulni a ránk bízott feladatok.

Munka-magánélet egyensúly megtartása

Munka-magánélet egyensúly megtartása

Megértő, segítőkész hozzáállásunkkal támogatjuk munkavállalóinkat mind abban, ami hozzájárul a kiegyensúlyozott élet megtartásához, miközben elérheti a maga elé kitűzött szakmai céljait.

Jó hangulat és munkahelyi környezet

Jó hangulat és munkahelyi környezet

Ennek érdekében, csapatépítő eseményeket szervezünk, céges masszázs szolgáltatás biztosítja a relaxálást, kültéri klubhelyiséget hoztunk létre a lazulni vágyóknak, illetve kiváló kávé segíti a feltöltődést.

Fejlődési, előre lépési lehetőség

Fejlődési, előre lépési lehetőség

Számunkra fontos, hogy munkatársaink képezhessék magukat. Erre különböző tréningek és előadások keretén belül is van lehetőség. Szakmai céljaidat nálunk könnyedén megvalósíthatod, a változatos és kihívásokkal teli munkalehetőségeken keresztül.

Segítjük, támogatjuk egymást

Segítjük, támogatjuk egymást

Nálunk kulcsfontosságú a csapatszellem jelenléte, egymás munkájának segítése és támogatása. Alapvető a kölcsönös tisztelet, egymás megbecsülése, és a korrekt, etikus magatartás a munkavégzés során.

Versenyképes fizetés és jutalmazás

Versenyképes fizetés és jutalmazás

Mi rendszeresen megjutalmazzuk azon munkavállalóinkat, akik kiemelkedő teljesítményükkel nap, mint nap hozzájárulnak a cég fejlődéséhez. Ez a cím, nem csak jutalommal jár, hanem egyben hatalmas megtiszteltetés is.

Jól működő csapatot alkotunk

Jól működő csapatot alkotunk

Egy lendületes, fiatalos csapat részese lehetsz, ahol proaktív munkavégzéssel és állandó kommunikációval, hatékonyan, rugalmasan és eredményesen tudunk együttműködni, a célok elérése érdekében.

Home office </br> lehetőség

Home office
lehetőség

Szükség esetén, igyekszünk munkavállalóink egyedi igényei szerint biztosítani a home office munkavégzést, amennyiben munkaköre ezt megengedi és feladatainak elvégzését nem befolyásolja.

Rugalmas a hozzáállásunk

Rugalmas a hozzáállásunk

Mi nem csak a megrendelőink igényeit kezeljük rugalmasan, hanem munkavállalóink egyéni kéréseit is igyekszünk teljesíteni. Nálunk bizonyos pozíciókban, feletteseddel egyeztetve, megengedett a rugalmasabb munkaidőbeosztás, amennyiben az szükséges.

Hisszük, hogy mindez megalapozza a közös célok elérését!

 • Szeretek itt dolgozni, mert...

  "pályakezdőként számomra kiemelten fontos, hogy elérhessem a magam elé kitűzött szakmai céljaimat. Feletteseim ebben teljes mértékben támogatnak és folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítanak. A rugalmasabb munkaidőmnek köszönhetően, könnyedén össze tudom hangolni a munkahelyi feladataim elvégzését a még folyamatban lévő egyetemi tanulmányaimmal. Mindemellett szerintem elengedhetetlen, hogy olyan helyen töltsük a mindennapjainkat, ahol jól érezzük magunkat. Itt az EBH-nál egy nyitott, barátságos csapat tagja lehetek."

  Csiló Réka
 • Szeretek itt dolgozni, mert...

  "rangot ad! Számos barátom, ismerősöm dolgozott hosszabb-rövidebb ideig, az EBH-hoz hasonló erős, megbízható cégnél. Mind azt hitte, hogy az így megszerzett ismeretségi kör, szakmai rang az övék. Tévedtek. Rangot vesztett, „simple people” lett belőlük, amikor már nem állt mögöttük a „CÉG”. 4. éve tapasztalom, hogy az EBH ilyen, „rangot adó” cég, és minden új jelentkezőt ehhez kell/kellene minősíteni. Minden kedves kollégám számára javaslom, büszkén viseljék a cég által, nem kevés áldozattal kiépített szakmai rangot."

  Szigeti-Varga Gyula
 • Szeretek itt dolgozni, mert...

  "a szakmai elképzeléseim – ha megfelelő módon kidolgozom és alátámasztom – megvalósíthatom. Számomra fontos, hogy cégen belül pozitív, baráti a munkaviszony. És bárki bármit mond, számít: a kávé is finom. 😄"

  Tancz János
 • Szeretek itt dolgozni, mert...

  "kedvesek a kollégák és még a legnagyobb hajtásban is tudunk egy jót nevetni."

  Jakab Tamás
 • Szeretek itt dolgozni, mert...

  "a vezetőség rugalmas, megértő. A kollektíva kortól függetlenül fiatalos, vidám, együttműködő és nagy lendülettel dolgozik. Nincs idő unatkozni. A cég nyitott az új ötletekre, kihívásokra, folyamatosan fejlődünk és növekszünk."

  munkatársunk