Faipar

 

Rétegelt lemezek

A gyorsan változó piacok, a geopolitika azt eredményezi, hogy újra rendeződnek a szállítási csatornák, és ezek a változások új dimenziókat és üzleti lehetőséget nyitnak meg. Egyszerre jelentenek lehetőséget és kihívást a rugalmasan reagáló vállalkozásoknak.  Az EBH tulajdonosai úgy döntöttek, hogy aktívan élni szeretnének a kínálkozó lehetőségekkel. Idén tavasszal a vállalat új divíziója, a külkereskedelem, meg is kezdte tevékenységét. Mindezt hosszú hónapokon át tartó előkészítési folyamatok előzték meg: piackutatás, lehetőségek kiértékelése, első piaci szegmensek beazonosítása, nemzetközi logisztikai partner hálózat kialakítása stb.

Büszkék vagyunk arra, hogy közel fél év alatt eljutottunk az ötlettől a megvalósításig. Támaszkodtunk az eddigi építőiparban szerzett ismereteinkre és tapasztalatainkra, és ezek alapján az első kiválasztott termék csoportunk a fa lett. Termék palettánkban megtalálható a rétegelt lemez, a vágható zsaluhéj, és az egyéb fűrész áru (rönk/gerenda/palló/fríz stb.), melyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól szerzünk be. Kizárólag felelős erdőgazdálkodásokból származó magas minőségű anyagok, melyek egy része kuriózumnak számít a magyar és a közép-európai piacon. Hasonlóan a beszerzéshez, mely tekintetében nincs számunkra határ, az értékesítésben is a nemzetközi piac a cél. Termékek tekintetében sem szeretnénk magunknak az építőipari árucikkek körére korlátozni. Külkereskedelmi részlegünk jelenleg is új termék csoportok felkutatásán dolgozik, folyamatosan monitorozza a nemzetközi piacot és vizsgálja a potenciális kereskedelmi árucikkeket, melyekkel bővíthetjük termék palettánkat.

Elérhetőségek:

weboldal: www.retegeltplaza.hu
sales@ebhinvest.hu

 

Sherpa minirakodók

 

SHERPA Magyarország

A Sherpa Mini-loaders B.V., az egyik piacvezető Európában a minirakodó gépek gyártása területén.

A SHERPA mini-loaders új, sokoldalú mini rakodója mindezen szempontoknak megfelel. A mini rakodó egy mobil hidraulikus Power-Packkel felszerelt kompakt földmunkagép.

Ez az emeléshez és sok más funkcióhoz hidraulikus mozgatást alkalmazó, rendkívül jól használható munkaeszköz egyszerűen kezelhető és karbantartható. Sokkal több munka elvégzésére képes, mint amennyit a mérete alapján gondolnánk róla.

A motor egy fogaskerék-szivattyún keresztül biztosítja a hidraulikus rendszer ellátását, amely egy 5-szörös hidraulikus vezérlőblokkon keresztül szivattyúzza az olajat a különböző részegységekhez.

Hidrosztatikus kerékmotorok hajtják meg a hátsó kerekeket, és az első kerék láncos csatlakozása gondoskodik a hatékony négykerékhajtásról. Ennek az elrendezésnek köszönhetően a mini kompakt rakodó olyan fordulékony, hogy saját tengelye körül is meg tud fordulni.

A mini kompakt rakodóra számos gyorscserélő rendszerrel ellátott munkaeszköz felszerelhető. Minden ilyen munkaeszközt egyedileg terveztek és fejlesztettek ki. A segédenergiával működő munkaeszközök gyorscsatlakozókkal kapcsolódnak a külső funkcióhoz.

A SHERPA mini-loaders kellemes használatot kíván Önnek a mini kompakt rakodóhoz.

Elérhetőségeink:

weboldal: www.sherpa-mini-rakodo.szilasepito.hu
info@sherpagep.hu

 

Kőtermékek

 

Hazai kövekkel a fenntartható építészetért!

A kő évezredek óta az egyik legkedveltebb építőanyag. Azonban a modern építőipar standardizálása valamelyest kiszorította a hétköznapi, könnyen elérhető és sokrétűen felhasználható hazai köveket. Célkitűzésünk, hogy bemutassuk a kő sokoldalúságát. Ehhez hozzájárulunk homokkő és dácittufa bányáinkból nyert alapanyagokból készített termékek gyártásával és forgalmazásával. Emellett bemutatjuk import gránit, andezit, mészkő és márvány anyagainkat is, melyekkel együtt minden felület igénybevételi sajátosságának megfelelő anyagot tudunk kínálni. Termékeinket építőipar, kert és design kategóriákban katalógusunkban megtekintheti a bővebben gombra kattintva.

Széria termékeink és inspiráló terveink mellett egyedi igények alapján is vállalunk gyártást. Hiszünk abban, hogy minden egyes kő darab lehetőséget rejt magában, és szeretnénk segíteni Önnek abban, hogy egyedi elképzeléseit valósággá váltsa.

Elérhetőségeink:

weboldal: www.finematerialsolution.com
showroom: Fogadó utca 4. A, aula
info@finematerialsolution.com